Vakantie gevoel

Het corona virus houdt ons al even in zijn greep en zal dat ook nog wel even doen. Zit je op het moment thuis, zonder werk, sporten of andere verplichtingen, maar voelt het als vakantie? Dan heb ik een gouden tip voor je: ZOEK EEN ANDERE BAAN!

Als je langer dan 1 week thuis zit en het nog steeds voelt als vakantie maakt je werk je niet gelukkig en doe je het dus alleen voor het geld. Je zult deze baan dan ook maximaal maar 3 jaar volhouden. Ga naar een job op zoek waar je gelukkig van wordt. Je zult dan gelukkiger zijn en misschien zelfs meer verdienen Je hebt nu de tijd om je daarin te verdiepen. Er zijn nu nog genoeg bedrijven die om mensen staan te springen. Zelf ben ik omdat de sportscholen nu gesloten zijn begonnen bij Martens Asperges. Hiervoor ben ik ook door de krant geïnterviewd zoals je in de foto’s ziet. Ga mensen helpen, ga opzoek naar je droombaan en kom uit je comfortzone. Probeer dingen die je niet voor ogen had. Je zal gelukkiger worden als je er voor openstaat.

Heb je hier hulp bij nodig of wil je meer weten? Stuur me een bericht zodat ik je verder kan helpen en de beste versie van jezelf te worden.

‘Geef 110%, minder telt niet’

%d bloggers liken dit: