Team

Dolf van Dinter

Mijn naam is Dolf van Dinter. Ik heb ervaring opgedaan in de topsport en werk al meerdere jaren al personal trainer. Hierin heb ik al meer dan 100 mensen mogen begeleiden in het behalen van hun doel.
Mijn expertise ligt voornamelijk in de krachtraining en ik ben gespecialiseerd in spiermassa opbouwen en afvallen. 
Ik ben NASM afgestudeerd en wil mijzelf ook voortdurend een betere trainer maken. Ik volg regelmatig vakgerelateerde cursussen waardoor mijn training & coaching zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

Omdat jij de beste versie van jezelf verdient en ik ook!

Mijn naam is Deli Miggiels en ik kom uit beugen.

Ik ben personal trainster en dat doe ik met veel enthousiasme en plezier!

De afgelopen jaren heb ik de diploma’s gehaald voor personal trainer, allround fitness instructeur en beweging coördinator op het CIOS.

Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen en verbeteren en volg daarom ook met regelmaat vak gerelateerde cursussen.

Ik ben zelf veel te vinden in de sportschool en houd mezelf vooral bezig met krachttraining

Ik geef jou mijn volle 110% om samen jouw doelen te behalen!

 

Visie van 110% Training & Coaching

Bij 110% Training % Coaching streven we naar de beste versie van onszelf. Dit is altijd haalbaar! Het enige wat ik nodig heb is 110% inzet. Doormiddel van functional training en krachtraining zorg ik dat jij je doel behaalt. Hierbij kijken we ook naar je leefstijl ( voeding, slaap, stress, werk, relaties) alles wordt bekeken om een echte topprestatie te behalen. Daarom is 110% voor iedereen; jong, oud, topsport, recreatief. Iedereen kan zichzelf 110% inzetten en daardoor het beste uit zich zelf halen. Ik zal er steeds voor je zijn en voor je klaarstaan. Ik geef je alle roeispanen, motoren en vlaggenmasten die jij nodig hebt, maar je zult zelf het bootje moeten varen.

Ga jij er 110% voor?

Durf jij de uitdaging aan te gaan en het beste uit jezelf te halen?

%d bloggers liken dit: