Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Dolf van Dinter. Ik heb ervaring opgedaan in de topsport en meerdere jaren bij Fitland Mill. Hierin heb ik mijn bovengenoemde visie met passie uitgestraald en verder ontwikkeld.
Mijn expertise ligt voornamelijk in de krachtraining en ik ben gespecialiseerd in spiermassa opbouwen en afvallen.
Ik ben NASM afgestudeerd en wil mijzelf ook voortdurend een betere trainer maken. Ik volg regelmatig vakgerelateerde cursussen waardoor mijn training & coaching zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

Omdat jij de beste versie van jezelf verdient en ik ook!

Visie van 110% Training & Coaching

Bij 110% Training % Coaching streven we naar de beste versie van onszelf. Dit is altijd haalbaar! Het enige wat ik nodig heb is 110% inzet. Doormiddel van functional training en krachtraining zorg ik dat jij je doel behaalt. Hierbij wordt ook je mindset aangepakt en samen kijken we wat we op het gebied van voeding kunnen doen voor een topprestatie. Daarom is 110% voor iedereen; jong, oud, topsport, recreatief. Iedereen kan zichzelf 110% inzetten en daardoor het beste uit zich zelf halen. Ik zal er steeds voor je zijn en voor je klaarstaan. Ik geef je alle roeispanen, motoren en vlaggenmasten die jij nodig hebt, maar je zult zelf het bootje moeten varen.

Ga jij er 110% voor?

Durf jij de uitdaging aan te gaan en het beste uit jezelf te halen?