Team

Dolf van Dinter

Mijn naam is Dolf van Dinter. Ik heb ervaring opgedaan in de topsport en meerdere jaren bij Fitland Mill. Hierin heb ik mijn bovengenoemde visie met passie uitgestraald en verder ontwikkeld.
Mijn expertise ligt voornamelijk in de krachtraining en ik ben gespecialiseerd in spiermassa opbouwen en afvallen.
Ik ben NASM afgestudeerd en wil mijzelf ook voortdurend een betere trainer maken. Ik volg regelmatig vakgerelateerde cursussen waardoor mijn training & coaching zich blijft ontwikkelen en verbeteren.

Omdat jij de beste versie van jezelf verdient en ik ook!

Priscilla van der Wijst

Hallo, ik ben Priscilla van der Wijst. Ik ben personal trainer, ondernemer en verpleegkundige in de ouderenzorg. Mijn passie voor sport begon al in mijn kindertijd toen ik handbal speelde. Een jaar of 10 geleden kwam ik in aanraking met fitness en hier ben ik nooit meer vanaf gestapt. Hiernaast doe ik ook graag aan hardlopen. Fitness is nu echt een uitlaatklep voor mij. Door de jaren heen ben ik mij er meer in gaan verdiepen waardoor ik een nieuwe passie heb gevonden: andere helpen met hun fitnessproces. Hier krijg ik ontzettend veel energie van! Nu heb ik van mijn passie mijn baan gemaakt met als doel jou een energiekere en fittere versie van jezelf te worden.
Ik coach en train cliënten met verschillende doelen: duurzaam afvallen, spiergroei, sterker worden, fitter voelen en beter bewegen. Ik streef naar een duurzaam resultaat door middel van een sportplan op maat en bewuste keuzes te maken met betrekking tot voeding en leefstijl.

Tot snel in de boutique!

Visie van 110% Training & Coaching

Bij 110% Training % Coaching streven we naar de beste versie van onszelf. Dit is altijd haalbaar! Het enige wat ik nodig heb is 110% inzet. Doormiddel van functional training en krachtraining zorg ik dat jij je doel behaalt. Hierbij wordt ook je mindset aangepakt en samen kijken we wat we op het gebied van voeding kunnen doen voor een topprestatie. Daarom is 110% voor iedereen; jong, oud, topsport, recreatief. Iedereen kan zichzelf 110% inzetten en daardoor het beste uit zich zelf halen. Ik zal er steeds voor je zijn en voor je klaarstaan. Ik geef je alle roeispanen, motoren en vlaggenmasten die jij nodig hebt, maar je zult zelf het bootje moeten varen.

Ga jij er 110% voor?

Durf jij de uitdaging aan te gaan en het beste uit jezelf te halen?